theodorus.reismee.nl

Van Spanje naar Nederland

De eerste etappe zit erop, van Spanje naar Nederland.

Voor we verder rijden naar Noorwegen even een tussenstop bij de kinderen.

We zijn via de tunnel de Bielsa naar Lourdes gereden waar we 3 nachten op de camping hebben gestaan met vrienden.Erg gezellig en veel rondgelopen in Lourdes.

Hier La Grotte bezocht , het was erg druk met bedevaart gangers. Erg indrukwekkend allemaal.

Heel veel regen maar de laatste dag maar goed niets aan te doen.

Op dinsdag morgen 7 juni rijden we verder naar Sarlat la Caneda ,staan op de camperplaats vlak bij het dorp. s,avonds nog ven rondgelopen en de volgende dag nog naar de markt in het dorp. Zijn nog maar net terug in de camper en de regen komt weer met bakken uit de hemel. Wij zitten warm en droog en rijden verder naar St Florentin aan de jachthaven mooie plaats om te staan.

Volgende dag bijtijds weg want willen s,avonds in Nederland zijn, maar is voor een groot deel snelweg dus goed te doen.

Elly en René (De Meern)

Hoera het is in beweging gekomen, helaas van al die regen! Maar ja, het is niet anders, het was te droog de afglopen maanden. Jullie zullen nu wel in nederland staan of rijden, gestressed op de snelweg, maar dat is bekent in Nederland. Even naar de kinderen, en dan weer verder!!Geen gejakker, dat is beter.
Nog naar het voetballen gekeken!!!! de afgelopen week!!

Tot het volgende verhaal. Of van ons nog een verhaaltje tussendoor??!!

groetjes dddooeeeiii
Elly en René

anja en ton (vanuit walvisbaai)

Hoi elly en theo dat wordt dus genieten heb net jullie mail beantwoord maar nu heel veel plezier en wij willlen graag alles mee beleven. Tot het volgende verhaal tijdens de eerste stop groetjes anja